Att överträffa sina mål!

Mina föräldrar var lärare respektive rektor men som tonåring var detta yrke aldrig något som jag själv tänkte på. Tvärtom! Lite konstigt att jag tänkte så med tanke på att mina föräldrar alltid pratade gott om sitt jobb och att lärare på den tiden hade ”samma lov” som eleverna och därför tex. hade tio veckors sommarlov.

Hur som helst så blev det i alla fall så att jag från att vara egen företagare bytte yrkesbana 2000, och det var då jag slogs av tjusningen i denna bransch!

Årets UF-lärare på SM 2018

Varför då undrar du kanske? Jo, tänk dig att du har ett målet att alla elever skall nå högsta kunskapskraven och så överträffas detta ideligen. Det finns ju kursmål (kunskapskrav) i varje ämne men många elever överträffar detta hur mycket som helst.

Jag vet nämligen bara vad jag sätter igång men vet aldrig hur elevernas ”resa” kommer att sluta. I höstas när Shots​ ` n Squats UF började prata om sin affärsidé och mål om att komma till SM var jag först lite tveksam, men ganska snart såg jag stor potential och ett enormt engagemang vilket säkert var det som gjorde att företaget tog sig långt över kursmålen. Fantastiskt roligt när företagets VD både fick göra sin säljpitch till prins Daniel och blev topp 5 bland alla UF-elever i hela Sverige. Det är stort!

Den ultimata gruppen?

Vad var det som gjorde att du valde ditt yrke? Var det ett medvetet val eller var det precis som för mig slumpen som spelade in? Vilka är dina mål? Är nyfiken så berätta gärna hur det gick till för dig i kommentarsfältet nedan:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s