Att överträffa sina mål!

Mina föräldrar var lärare respektive rektor och just därför så skulle jag SÅKLART absolut inte bli lärare som tonåring.  Lite konstigt att jag tänkte så med tanke på att mina föräldrar alltid pratade gott om sitt jobb och att lärare på den tiden hade ”samma lov” som eleverna och därför tex. hade tio veckors sommarlov:)

Hur som helst så blev det i alla fall så att jag från att vara egen företagare bytte yrkesbana 2000, och det var då jag slogs av tjusningen i denna bransch!

Tänk dig att du har ett mål och så överträffas detta ideligen. Alltså det finns ju kursmål (kunskapskrav) i varje ämne men hur långt eleverna kommer kan ju överträffa detta hur mycket som helst. Jag vet bara vad jag sätter igång men vet aldrig hur elevernas ”resa” kommer att sluta. I höstas när Shots​ ` n Squats UF började prata om sin affärsidé och mål om att komma till SM var jag först lite tveksam, men ganska snart såg jag stor potential och ett enormt engagemang vilket även gjorde att företaget tog sig ända in i mål. Fantastiskt roligt när företagets VD både fick göra sin säljpitch till prins Daniel och blev topp 5 bland ALLA säljare i hela Sverige. Det är stort!

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s