Underbara vänner och nätverk!

I veckan var jag inbjuden av en ”ny” vän och tillika en av våra UF-företags rådgivare till en liten nätverksträff på Etcetera Offset AB i vår småstad.  Vi välkomnades med bubbel och en intressant rundvandring för att ”lära känna” tryckeriet i fråga. Spännande att få se allt från idé till färdig produkt,  speciellt då jag haft flera UF-företag under åren som använt detta trycker som tex. Lättikett UF som blev SM-vinnare för några år sedan.

Därefter väntade fantastiskt god mat och massor av intressanta samtal med både nya och gamla bekanta. Och vilken fantastisk god mat sen:) Det var allt man kan tänka sig från småpajer till fantastiskt god parmesancreme!

Vi fick även höra minföreläsningar av två av de framgångsrika deltagarna Nadja och  Marie på eventet. Alltid kul att höra människors olika ”resor” som entreprenörer.

Slutligen fick vi även giveaways från Katrin Skoglund som i alla fall utmanar min kreativitet då ”måla” inte är mitt starkaste kort. Men självklart ska jag göra mitt allra bästa:)

Underbara vänner och nätverk

Att nätverka är fantastiskt roligt och ger ofta oanade möjligheter. Vad är ditt roligast nätverksmöte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s