Problem som blir till utmaningar!

Igår fick jag och mina kollegor ett väldigt negativt besked nämligen att vår skolledning tvingats skära i de rörliga kostnaderna rejält för 2019! Nedskärningarna fördelas över hela skolan så vi blir av med en bibliotikarie, en halv tjänst på administration, skolmatens kostnad skall minska med 350 000, resor vid utbyten till andra skolor läggs på is och en hel del annat. Självklart drabbas även UF-verksamheten  där kostnaderna skall minska med nästan 60 %. Det kanske inte alls behöver blir ett problem men om något/några företag tar sig vidare till SM i maj står vi förmodligen utan medel för en komplett finansiering. Problem som blir till utmaningar!

Men problem är till för att lösas och min förhoppning är det kanske finns entreprenörer i Älvsborg som kan tänka sig att stå för en del av denna kostnad i utbyte såklart mot något av värde. Jag har skissat på ett erbjudande som innebär en kostnad på mellan 2000- 15 000 men undrar vad man som företagare/entreprenör verkligen är intresserad av?  Kan det vara något av följande:

smartphone-1445489_1920

Jag behöver nu din hjälp med ett ärligt svar! Vad skulle du som entreprenör vara intresserad av? Du kanske inte alls är intresserad av något av mina idéer men har du då några andra förslag?

Prins Daniel

Våra ungdomar är vår framtid och det vore tråkigt om bara de som har ”rika föräldrar” eller ett brett nätverk från start skall ha möjlighet att åka till SM om de nu är bäst i Älvsborg.. Eller vad tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s