Att lyckas med en ”att göra lista”

Denna vecka har varit superintensiv då det är massor på gång. Eftersom det är svårt att hålla allt i huvudet när man passerat ”bäst före datumet” har jag såklart haft en liten ”to do list”.

Några exempel från listan:  bedöma prov, uppdatera material till juryn för Entreprenördagen, handla mat och uppdatera material till Hästhagenlägret, olika möten, skriva ansökan om stadsbidrag, handleda elever i deras arbete med att skriva tävlingsbidrag inför UF-mässan, hålla utvecklingssamtal, och sisådär ett tjugotal saker till…

Även fast listan varit lång och jag såklart även haft allt ordinarie arbete runt vanliga lektioner har veckan varit fantastiskt kul. I veckan har nämligen två av mina UF-företag deltagit på BNI`s nätverksmöte vilket gav många kontakter som troligen kommer sätta ytterligare fart på företagens etablering och expansion. Om du vill kan läsa mer om UF-företagen och följa deras ”resa” på KlimatKamrat UF & Your Media UF

Detta bildspel kräver JavaScript.

Veckan avslutades även med ett tvådagars läger på Hästhagen för nästa läsårs UF-elever som fick olika övningar som syftade till att öka både kännedomen kring sig själv och andra vilket även ger en gynnsam effekt på gruppdynamiken. Så klart blev det även en hel del kreativa och roliga”lekar” innan det var dags att gå till sängs. Men för många elever blev det inte så mycket sömn då de tog tillfället i akt att lära känna varandra och ha kul tillsammans hela natten. Det är nog många föräldrar som fick hem trötta elever på fredagseftermiddagen och det är säkert flera elever som inte kommit upp ur sängen än.)

i

Nu är en ny to do list på G då det även är mycket att hålla koll på inför och under vår lokala mässa – Entreprenördagen som äger rum på torsdag. Och eftersom det även är deadline  för UF-företagen att ladda upp sina tävlingsbidrag till den regionala UF-mässan samma dag blir det en hel del bokföring att granska då flera företag ställer upp i tävlingen årets UF-företag. Hur lång tror du min to do lista blir denna vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s