Hur tar du företaget online?

Är du bekant med begrepp som dimensioner, long tail och SEM? Om inte kan jag rekommendera Google-digitalakademins gratis utbildning där du kan lära dig detta och massor av andra användbara ting som du behöver för att ditt företag ska kunna nå sin fulla potential.

Grundutbildningen som sker digitalt ger baskunskaper inom digital utbildning och tar ca. 40 timmar, innehåller 26 moduler och du får även ett certifikat efter slutprovet som kan användas på många olika sätt.

Dessutom kan du lära dig ett flertal andra områden som du väljer efter intresse och behov som kan hjälpa dig allt från att tala offentligt till att nå ut till kunder på mobila enheter. Vilka av nedanstående områden tycker du verkar mest intressant?

 • Grunderna för digital marknadsföring
 • Ta företaget online
 • Se till att kunderna hittar dig online
 • Marknadsför ett företag med onlinemarknadsföring
 • Expandera företaget till andra länder
 • Nå ut till kunder på mobila enheter
 • Använd innehåll för att marknadsföra ett företag
 • Förstå kundernas behov och onlinebeteende
 • Bygg upp förtroendet och framhäv dig själv
 • Få ett nytt jobb
 • Förstå kodningens grunder
 • Öka din arbetsproduktivitet
 • Förstå grunderna i maskininlärning
 • Förbättra företagets onlinesäkerhet
 • Introduktion i digitalt välmående
 • Effektivt nätverkande
 • Introduktion till affärskommunikation
 • Nå ut med dina idéer med berättande och design
 • Tala offentligt

Jag själv tog alla och lärde mig faktiskt ett och annat trots att jag är utbildad både inom ekonomi och marknadsföring. Nyheter för mig var att en dimension i detta sammanhang till exempel kan vara en enhetstyp eller webbläsare och att när sökmotorer kategoriserar innehålla kallas detta för att de indexerar.

Att ta sitt företag online är inte så enkelt som jag först trodde utan kräver kunskaper om allt från sökord till vilken sort av annonsering man bör välja. Det är verkligen lätt att göra fel och även att missa att använda alla de smarta funktioner som finns.

Att ta sitt företag online är A och O i dagens samhälle så varför inte passa på att ta GOOGLE”s gratisutbilning? Du har ju hela sommaren på dig! Skämt och åsido men varför inte ta några av kurserna så att du ökar din kompetens? Kunskap är lätt att bära:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s