Tio tips på riktigt bra hemsidor!

Som nybliven entreprenör behöver man lära sig massor av nya områden och det är därför smart att ta del av de tips och tricks som redan finns på nätet. Dels för att hitta information inom sin bransch men även för att kunna marknadsföra, analysera och sälja optimalt. Känner du till följande sidor?

⭐️ Moderskeppet ger många fototips som kan vara bra att läsa in sig på om du inte redan är expert på fotografering. Deras sida ger exempel på flera finesser och tekniker som hur man utnyttjar linjer och använder ljuset samt skuggor på olika sätt eller hur man använder såpbubblor. En guldgruva för nybörjare helt enkelt!

⭐️ Teknifik ger pedagogiska genomgångar kring teknik i bloggen och via korta filmklipp inom en mängd områden som sociala medier, hur man textar en film och de senaste apparna. Om du inte vet vad SEO är så kommer du vara betydligt mer insatt när du läst inlägget!

⭐️ Smartbizz är sidan som ger dig viktiga kunskaper kring plattformen Linkedin men även de senaste nyheterna på andra sociala plattformar och hur man väljer ut sina KPI (mätpunkter). Eftersom Linkedin inte fungerar på riktigt samma sätt som övriga sociala plattformar så bara måste du kolla in denna sida!

⭐️ Invise är ytterligare en sida som ger flera bra tips för sociala medier. Allt från hur du kan schemalägga inlägg på Instagram och Facebook till content marketing. Så om du vill lära dig mer om HubSpotBuffer, och Later har du verkligen hittat sidan!

⭐️ La Linda är aktiv inom sociala medier och bloggar framför allt om Instagram och influenser marketing. Om du vill ha tips på hur man gör omslagsbilder till storys eller hur algoritmen på Instagram fungerar så bara måste du utforska hennes sida!

⭐️ Greger Hillman ger information inom ett brett spektra kring både hemsidor och sociala medier. Han lär ut det mesta från hur man använder högtider i sin annonsering till hur man gör en kanonbra hemsida. Sidan hjälper dig undvika vanliga fallgropar och istället nå riktiga resultat med ditt företagande på nätet. En helt fantastisk sida!

⭐️ Mamasaid ger massvis av användbara tips och idéer kring till exempel hur du marknadsför ditt företag via email eller kan använda IGTV. Så om du vill ha tips på hur du skapar grafiskt material till dina sociala medier så tveka inte att besöka sidan!

⭐️ Businessreflex är en sälj- och marknadsblogg som ger dig en inblick i allt från hur du skapar ett starkt varumärke på sociala medier till heta buzzwords. Så om du inte vet vad micro-moments eller geofencing är så måste du kolla in sidan!

⭐️ Google digitalakademin ger gratis onlinkurser inom skiftande områden som grunderna för digital marknadsföring, hur man förstår kundernas behov och en introduktion inom affärskommunikation. Du kan göra självstudierna helt i din egen takt. Varje steg är ett steg i rätt riktning, så kör på!

⭐️ Visma säljer inte bara bokföringsprogram utan ger även en hel del smarta tips på hur man startar en webshop och skyddar sitt domännamn & varumärke på nätet. Dessutom ger sidan såklart en gratis utbildning inom bokföring. Ta en titt!

Det finns en mängd information som ”bara ligger där och väntar” så missa inte dessa och andra hemsidor inom din bransch. På flera av sidorna går det även att prenumerera på nya inlägg så att de automatiskt hamnar i din mailbox. Praktiskt så man inte missar något! Har du fler tips på bra hemsidor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s