Byte av bloggadress!

Under sommarlovet har jag jobbat med att skapa en helt ny hemsida från grunden. Det har varit många timmars jobb för att lära mig om kodning och alla finesser och en del småjusteringar kvarstår. Men nu är jag i alla fall mer redo än någonsin att kunna handleda alla UF-elever när de bygger sina hemsidor till hösten.

Vill du fortsätta att prenumerera eller följa min blogg och få tips som i mitt senaste inlägg kring hur man väljer företagsnamn hittar du mig på lenadahlin.se.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s